Vacature praktijkassistent

Wat ga je doen?

Als praktijkassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten. Je neemt de telefoon aan, staat de cliënten te woord, schrijft ze in en plant afspraken. Je weet vragen en informatie via de juiste kanalen uit te zetten en bewaakt de voortgang. Je beantwoordt de telefoon met oprechte betrokkenheid en interesse in de cliënt en eventueel een gepaste glimlach. Je weet goed om te gaan met vertrouwelijke informatie.

Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren het inplannen en voorbereiden van intake- en adviesgesprekken, het maken van actielijsten en bewaken van de uitvoering, verzorgen van inkomende/uitgaande post en mail en het kopiëren en archiveren van documenten. Verder ondersteun je desbetreffende collega’s op uit te voeren administratieve acties en ben je vraagbaak als het gaat over het electronisch patientendossier.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt MBO-4 werk- en denkniveau, je hebt een afgeronde administratieve of office management opleiding. Je bent administratief en communicatief sterk onderlegd. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. 

Jouw enthousiaste, positieve, professionele, representatieve en probleemoplossende houding maakt je de geschikte kandidaat voor deze vacature. Je bent tenslotte gestructureerd en proactief in je werk, en woont in de directe omgeving van Haarlem.

Herken je jezelf in onderstaande punten?

  • Een betrokken en stevige persoonlijkheid die houdt van solistisch werken.
  • Je hebt affiniteit met de zorg en bent bereid je te verdiepen in de GGZ regelgeving;
  • Je bent stressbestendig en kunt goed prioriteiten stellen.
  • Je bent proactief en kunt snel schakelen tussen verschillende niveaus; 
  • Je werkt nauwkeurig, ordelijk en systematisch.

Wat bieden wij jou?

We bieden je een zelfstandige baan van 16 uur per binnen een unieke praktijk en een gemotiveerd team. Je werkt vanuit zowel de praktijk als uit je eigen huis en je salaris is ingedeeld volgens de FWG functiegroep 35. 

Meer informatie over de vacature?

Neem dan contact op met Marcella Pommée op telefoonnummer 06-125654411 of stuur een mail naar marcella@psychotraumacentrum-haarlem.nl.