Supervisie

Supervisie kan je nodig hebben in het kader van een opleidingsroute. Het kan ook zijn dat je veel werkt met getraumatiseerde cliënten en je je op dat terrein meer zou willen ontwikkelen. Bij Psychotraumacentrum Haarlem kun je terecht voor algemene supervisie, supervisie in het kader van de GZ-opleiding, de KP of de psychotherapie-opleiding. Maar ook in het kader van schematherapie- , EMDR-of de VGCT-opleiding.

Bij ons staat een prettig en stimulerend leefklimaat voorop. Afhankelijk van hetgeen je zou willen leren, zal bij de supervisie de nadruk liggen op jou als persoon of een meer technisch karakter hebben.

Afspraak en kosten

Bij de kennismakingsafspraak bespreken we jouw leer- en ontwikkelingswensen en stellen wij een supervisiecontract op. Daarin staan jouw leerdoelen en de afspraken die we maken.

De kosten zijn conform de landelijke richtlijnen en bedragen met ingang van 1 januari 2022 €110,- per sessie van drie kwartier. Voor supervisie in groepjes gelden andere tarieven. Voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak kun je contact opnemen met Marcella Pommée.