Supervisie

Vakinhoudelijke supervisie

Supervisie kan je nodig hebben in het kader van een opleidingsroute. Het kan ook zijn dat je veel werkt met getraumatiseerde cliënten en je je op dat terrein meer zou willen ontwikkelen. Bij Psychotraumacentrum Haarlem kun je terecht voor algemene supervisie, supervisie in het kader van de GZ-opleiding, de KP of de psychotherapie-opleiding. Maar ook in het kader van schematherapie- , EMDR-of de VGCT-opleiding.

Bij ons staat een prettig en stimulerend leefklimaat voorop. Afhankelijk van hetgeen je zou willen leren, zal bij de supervisie de nadruk liggen op jou als persoon of een meer technisch karakter hebben.

Supervisie Praktijkvoering

Ook bij vraagstukken over praktijkvoering bieden wij supervisietrajecten. In deze supervisie staan vraagstukken over de bedrijfsvoering centraal.

Werkwijze en kosten

Bij de kennismakingsafspraak bespreken we jouw leer- en ontwikkelingswensen en stellen wij een supervisiecontract op. Daarin staan jouw leerdoelen en de afspraken die we maken.

De kosten voor vakinhoudelijke supervisie bedragen €110,- per sessie van drie kwartier. Met ingang van 1 januari 2025 bedragen de kosten € 125,- per sessie van 3 kwartier.

Supervisie m.b.t. organisatorische vraagstukken kost € 140,- per sessie van 3 kwartier.

Voor supervisie in groepjes gelden andere tarieven.

Aanmelden

Voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak kun je contact opnemen met Marcella Pommée.