Vacature (s) cliëntenraad 

Wil jij de cliënten van Psychotraumacentrum Haarlem vertegenwoordigen? Wil je meepraten over beleidszaken en betrokken zijn bij nieuwe ontwikkelingen in de zorg? Dan zoeken we jou als lid van de cliëntenraad!

Cliëntenraad

De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van de cliënten van Psychotraumacentrum Haarlem. De cliëntenraad praat, namens de cliënten, mee over beleidszaken, geeft advies en is betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de zorg. Dit is belangrijk omdat de cliëntenraad de enige partij is die kan praten vanuit de ervaring van cliënten. De cliëntenraad vergadert twee a drie keer per jaar en overlegt dan ook met de raad van bestuur van Psychotraumacentrum Haarlem. Een keer per jaar is er een overleg met de raad van toezicht.

Wie ben je en wat ga je doen?

We zoeken (ex-)cliënten die affiniteit met de ggz hebben én die kunnen meedenken over de belangen van alle cliënten van Psychotraumacentrum Haarlem. Verder ben je wat tijd per maand beschikbaar en ga je goed om met vertrouwelijke informatie.

Wat bieden we jou?

Als lid van de cliëntenraad krijg je de mogelijkheid om mee te denken en praten over het beleid van Psychotraumacentrum Haarlem. Het betreft een afwisselende functie binnen een enthousiast team. Je krijgt een reiskostenvergoeding en een vergoeding per bezochte vergadering.

Interesse?

Wil je meer weten of solliciteren? Stuur dan een mail naar clientenraad@psychotraumacentrum-haarlem.nl.