Verbeter je zelfbeeld

Veel mensen hebben last van een negatief beeld van zichzelf. Dit kan zich uiten in negatieve gedachten zoals ‘iedereen doet het beter dan ik’ en ‘ik ben raar’. Deze gedachten kunnen leiden tot klachten zoals somberheid en angst.

Bij een negatief zelfbeeld wordt meestal weinig aandacht besteed aan positieve eigenschappen die iemand heeft.

In deze cursus wordt expliciet aandacht besteed aan het opzoeken en versterken van positieve eigenschappen. Hiermee wordt je geholpen om je zelfbeeld realistischer te maken waardoor je je beter gaat voelen.

Voor wie?

Iedereen die last heeft van een negatief zelfbeeld én bereid is om te oefenen (circa 30 minuten per dag) om hierin een positieve verandering te brengen.


Praktische informatie

Data: Dinsdag 3, 10, 17, 24, 31 oktober, 7, 14, 21 november 2023

Tijd: 11.00 – 12.15 uur

Plaats: Alexanderstraat 10 te Haarlem

Therapeut: volgt nog

Vergoeding: afhankelijk van de wachttijden per verzekeraar 2023 via de basisverzekering van je zorgverzekering. Houd rekening met je verplichte eigen risico 2023.  Je dient wel zelf een werkboek aan te schaffen van € 24.95. 

Deelname: deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor mensen die op dit moment een behandeling volgen of dit binnenkort gaan doen maar ook voor deelnemers van buitenaf mits een verwijsbrief met DSM diagnose

Aanmelding: via je behandelaar of telefonisch op 023-2088777. Mailen kan natuurlijk ook info@psychotraumacentrum-haarlem.nl