Aanmelden en contact

Afspraak maken

Wil je jezelf aanmelden voor een behandeling, bel ons dan: 023-2088777. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een intakegesprek. Klik hier voor de actuele wachttijden.

Afzeggen of verplaatsen van afspraken

Afspraken moeten bij afwezigheid uiterlijk tot 24 uur voor het tijdstip van de behandeling telefonisch geannuleerd of verplaatst worden. Bij niet annuleren, annuleringen die niet telefonisch plaatsvinden en bij annuleringen die niet tijdig plaatsvinden, zal de afspraak in rekening worden gebracht. Als client krijg je dus een aparte factuur. De kosten bedragen € 60,00 en zijn niet bij de verzekeraar te declareren. Zie verder onze Algemene voorwaarden.

COVID-19

In verband met COVID-19 is het mogelijk om ook op het laatste moment de afspraak nog om te zetten naar een consult middels beeldbellen. Op deze manier hoeven wij u geen rekening te sturen voor een gemiste afspraak en kan de afspraak gewoon doorgaan.

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 – 12.00 uur. Buiten deze tijden kan je ons bereiken door een mail te sturen via info@psychotraumacentrum-haarlem.nl  of spreek een boodschap in op onze voicemail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Heb je een vraag?

Is iets je niet duidelijk of vind je persoonlijk contact prettiger, bel (023-2088777) of mail ons!

Contactgegevens

Postadres: Florapark 1, 2012 HK  Haarlem
T: 023-2088777
E: info@psychotraumacentrum-haarlem.nl
Kamer van Koophandel: 81461771

 

BEZOEK ADRES

Locatie Haarlem Zuid:

Florapark 1, 2012 HK  Haarlem. Klik hier voor een routebeschrijving.

Locatie Haarlem Station:

Kennemerplein 20, 2011 MJ Haarlem. Klik hier voor een routebeschrijving.

Crisissituaties

In crisissituaties kun je telefonisch contact zoeken met jouw huisarts of de dienstdoende huisarts via de huisartsenspoedpost. In overleg met de arts kun je eventueel ook contact opnemen met de crisisdienst van de GGZ.

Vervanging

Tijdens vakanties onderbreken we de psychotherapie tijdelijk. We zullen altijd met je bespreken of, tijdens afwezigheid door vakantie, een overbruggingscontact door een collega nodig is. Wij streven ernaar zoveel mogelijk voor elkaar waar te nemen bij langerdurende afwezigheid, zoals vakanties.