Aanmelden en contact

Afspraak maken

Wil je jezelf aanmelden voor een behandeling, neem dan telefonisch contact met ons op. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een intakegesprek. Klik hier voor de actuele wachttijden.

Behandeling liever in de avonduren?

Wij bieden (beperkt) behandeling in de avonduren aan. Indien je voorkeur uit gaat naar de avond, houd dan rekening met een langere wachttijd voor behandeling.

Telefonische bereikbaarheid

Het secretariaat is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van: 09.00 – 12.00 uur.

Buiten deze tijden kan je ons bereiken per mail: info@psychotraumacentrum-haarlem.nl of spreek een boodschap in op onze voicemail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Heb je een vraag?

Is iets je niet duidelijk of vind je persoonlijk contact prettiger, neem dan telefonisch contact met ons. Maar mailen kan natuurlijk ook.

Betalingsvoorwaarden

Wij hanteren de betalingsvoorwaarden van Medicas, zoals gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Breda, onder nummer 20107395. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres:

Alexanderstraat 10                                2011 VE te Haarlem

Postadres:

Alexanderstraat 10,                              2011 VE te HAARLEM

T: 023-2088777
E: info@psychotraumacentrum-haarlem.nl

  • Kamer van Koophandel: 81461771
  • Vrijgesteld van BTW

Algemene voorwaarden Psychotraumacentrum Haarlem

Crisissituaties

In crisissituaties kun je telefonisch contact zoeken met je huisarts of de dienstdoende huisarts via de huisartsenspoedpost. In overleg met de arts kun je eventueel ook contact opnemen met de crisisdienst van de GGZ.

Vervanging

Tijdens vakanties onderbreken we de therapie tijdelijk. We zullen altijd met je bespreken of, tijdens afwezigheid door vakantie, een overbruggingscontact door een collega nodig is. Wij streven ernaar zoveel mogelijk voor elkaar waar te nemen bij langerdurende afwezigheid, zoals vakanties.