Aanmelden en contact

Afspraak maken

Wil je jezelf aanmelden voor een behandeling, neem dan telefonisch contact met ons op. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een intakegesprek. Klik hier voor de actuele wachttijden.

Behandeling liever in de avonduren?

Wij bieden op beide locaties ook (beperkt) behandeling in de avonduren aan. Indien je voorkeur uit gaat naar de avond, houd dan rekening met een langere wachttijd voor behandeling.

Telefonische bereikbaarheid

Het secretariaat is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 09.00 – 12.00 uur. Buiten deze tijden kan je ons bereiken per mail: info@psychotraumacentrum-haarlem.nl of spreek een boodschap in op onze voicemail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op. Tijdens de erkende feestdagen zijn wij gesloten.

Heb je een vraag?

Is iets je niet duidelijk of vind je persoonlijk contact prettiger, neem dan telefonisch contact met ons op. of mail ons!

BEZOEK ADRES

Op 4 oktober 2023 verhuizen wij naar onze nieuwe locatie, gelegen aan de Alexanderstaat 10, 2011 VE te Haarlem.

Met ingang van 5 oktober 2023 vervallen onderstaande locaties!

Locatie Haarlem Florapark:

Florapark 1, 2012 HK  Haarlem. Klik hier voor een routebeschrijving.

 

Locatie Haarlem Station:

Kennemerplein 20, 2011 MJ Haarlem. Lift aanwezig. Klik hier voor een routebeschrijving.

Contactgegevens

Postadres: Alexanderstraat 10, 2011 VE  Haarlem
T: 023-2088777
E: info@psychotraumacentrum-haarlem.nl
– Kamer van Koophandel: 81461771
– Vrijgesteld van BTW

– Algemene voorwaarden Psychotraumacentrum Haarlem

 

 

Crisissituaties

In crisissituaties kun je telefonisch contact zoeken met jouw huisarts of de dienstdoende huisarts via de huisartsenspoedpost. In overleg met de arts kun je eventueel ook contact opnemen met de crisisdienst van de GGZ.

Vervanging

Tijdens vakanties onderbreken we de therapie tijdelijk. We zullen altijd met je bespreken of, tijdens afwezigheid door vakantie, een overbruggingscontact door een collega nodig is. Wij streven ernaar zoveel mogelijk voor elkaar waar te nemen bij langerdurende afwezigheid, zoals vakanties.