Aanmelden en contact

Afspraak maken

Wil je jezelf aanmelden voor een behandeling, neem dan telefonisch contact met ons op. Dan maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een intakegesprek. Klik hier voor de actuele wachttijden.

Afzeggen of verplaatsen van afspraken

Om onze zorg voor al onze cliënten toegankelijk te houden, is een goede en strakke planning door ons secretariaat erg belangrijk. Daarom vragen we je om, indien je niet op een afspraak aanwezig kan zijn, dit minimaal 24 uur vóór je afspraak aan ons door te geven. Indien je een afspraak minder dan 24 uur vóór je afspraak afzegt of niet komt opdagen, zullen we je een No Show factuur sturen voor die afspraak. De kosten bedragen € 60,00. Deze factuur kun je niet bij je verzekeraar declareren en is dus voor je eigen rekening. Zie verder onze Algemene voorwaarden.

COVID-19 en afspraak afzeggen

In verband met COVID-19 is het mogelijk om ook op het laatste moment de afspraak nog om te zetten naar een consult via beeldbellen. Op deze manier hoeven wij jou geen rekening te sturen voor een gemiste afspraak en kan de afspraak gewoon doorgaan.

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 09.00 – 12.00 uur. Buiten deze tijden kan je ons bereiken per mail: info@psychotraumacentrum-haarlem.nl of spreek een boodschap in op onze voicemail. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Heb je een vraag?

Is iets je niet duidelijk of vind je persoonlijk contact prettiger, neem dan telefonisch contact met ons op. of mail ons!

Contactgegevens

Postadres: Florapark 1, 2012 HK  Haarlem
T: 023-2088777
E: info@psychotraumacentrum-haarlem.nl
Kamer van Koophandel: 81461771
Vrijgesteld van BTW

 

 

BEZOEK ADRES

Locatie Haarlem Zuid:

Florapark 1, 2012 HK  Haarlem. Klik hier voor een routebeschrijving.

Locatie Haarlem Station:

Kennemerplein 20, 2011 MJ Haarlem. Klik hier voor een routebeschrijving.

Crisissituaties

In crisissituaties kun je telefonisch contact zoeken met jouw huisarts of de dienstdoende huisarts via de huisartsenspoedpost. In overleg met de arts kun je eventueel ook contact opnemen met de crisisdienst van de GGZ.

Vervanging

Tijdens vakanties onderbreken we de therapie tijdelijk. We zullen altijd met je bespreken of, tijdens afwezigheid door vakantie, een overbruggingscontact door een collega nodig is. Wij streven ernaar zoveel mogelijk voor elkaar waar te nemen bij langerdurende afwezigheid, zoals vakanties.