Update juni 2024:

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar marcella@psychotraumacentrum-haarlem. Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.

 

Wij zijn een snelgroeiende kleine GGZ-instelling. Dit betekent dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste, nieuwe collega’s. Die, net als wij, willen werken met mensen die last hebben van de gevolgen van een nare gebeurtenissen.

Meewerken en -bouwen

Wij zijn op zoek naar behandelaren met passie voor traumabehandeling. Collega’s die ook mee willen meedenken over de ontwikkeling van Psychotraumacentrum Haarlem.

Wij zoeken collega’s die, mét elkaar, ook de moeilijkste clienten willen en kunnen behandelen. De ervaring leert dat deze manier van samenwerken uitdagend, leerzaam en prettig is. Wij werken met de nieuwste behandelmethoden en besteden veel aandacht aan supervisie, training en opleiding. Je staat er dus nooit alleen voor.

Wij vinden het belangrijk dat je werk past bij je privéleven. We kijken daarom hoe we jou daarmee kunnen helpen. Dus werk je liever in de avond of met aangepaste werktijden, dan is dat meestal mogelijk. Vanzelfsprekend betalen wij conform de CAO-GGZ.

Bij je een psycholoog met enige jaren werkervaring dan bieden we je, naast jouw werk, een opleidingstraject tot VgCT-therapeut. Als BIG-geregistreerd GZ-psycholoog ontwikkel je jezelf als supervisor, werkbegeleider of trainer én steengoede therapeut.

Geïnteresseerd?

Vind je het leuk om een keer een oriënterend gesprek te hebben? Neem dan contact op met Marcella (mail of 06-12565441).