Vacature GZ-psycholoog, psychotherapeut of klinisch psycholoog

Waar hebben we jouw talent voor nodig?

Kom jij Psychotraumacentrum Haarlem versterken? Je behandelt cliënten met traumabehandelingen en werkt hierbij samen binnen een multidisciplinair team. Daarnaast is er de mogelijkheid om specifieke modules te ontwikkelen en te geven, individueel of in groepen. Naast je eigen cliëntencontacten begeleid je maximaal 1 psycholoog of GZ-psycholoog in overleg. De werkzaamheden worden verricht binnen de BGGZ en SGGZ.

Wie ben jij?

Je hebt (bijna) een BIG registratie als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en /of psychotherapeut. Je hebt aantoonbare affiniteit met diagnosticeren en behandelen van angststoornissen, PTSS en eventueel persoonlijkheidsproblematiek.

Je hebt ieder geval de Basisopleiding EMDR gevolgd bij de Vereniging EMDR Nederland. Naast kennis en ervaring met EMDR heb je bij voorkeur ook ervaring met een andere evidence based traumabehandeling (exposure, cognitieve therapie, BEPP, imaginaire rescripting, NET).  Het zou fijn zijn als je de basisopleiding schematherapie hebt afgerond.

Je voelt je thuis in een dynamisch multidisciplinair team en bent open, reflectief en steunend aanwezig. Je hebt lef, vindt je collega’s belangrijk en hebt humor en relativeringsvermogen.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wie zijn wij?

Psychotraumacentrum Haarlem is een groeiende organisatie, gespecialiseerd in de behandeling van mensen die (ernstig) getraumatiseerd zijn. Soms is alleen een traumagerichte behandeling onvoldoende. Voor deze groep mensen bieden wij ook aanvullende modules of behandelingen (bijvoorbeeld individuele en groepsbehandelingen schematherapie).

Inmiddels hebben wij door jarenlange ervaring veel deskundigheid opgebouwd in het behandelen van psychotrauma’s. Wij werken vóór en mét patiënten in een gastvrije, prettige omgeving. Het team is een breed onderlegd met zorg voor elkaar en oog voor ieders kwaliteiten.

Wat bieden wij?

Een inspirerende omgeving waar de nadruk ligt op je verdere professionele ontwikkeling. In overleg met jou stellen we jouw takenpakket samen. Belangrijk is dat je jezelf verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld als werkbegeleider, richting gevend aan de BGGZ of juist inhoudelijk binnen de SGGZ.

We bieden zowel de mogelijkheid van een ZZP-overeenkomst als een loondienstovereenkomst (minimaal 24 uur). Als je in loondienst komt dan bieden wij:

  • Een marktconform salaris op basis van de CAO-GGZ. De salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een royaal opleidings- en nascholingsbudget voor verdere ontwikkeling en het bijhouden van registraties;
  • Contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vaste aanstelling;
  • Een eindejaarsuitkering ter waarde van een volledige 13e maand;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Pensionopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO-GGZ.

En natuurlijk heeft iedereen, naast de mogelijkheid is om óók vanuit huis te werken, een prettige werkkamer op een prachtige plek in Haarlem.

Wil je meer weten?

Herken jij je in dit profiel en is werken bij Psychotraumacentrum Haarlem een mooie (volgende) stap? Wij nodigen je graag uit om in gesprek te gaan over de verdere invulling van deze vacature.

Je kan contact opnemen met Marcella Pommée, via 06-12565441 of marcella@psychotraumacentrum-haarlem.nl