Willemijn Kuhne

GZ-psycholoog BIG

mail
06-12406531

Als behandelaar ga ik graag samen op zoek naar oplossingen en mogelijkheden om met jouw klachten om te gaan, om zo weer veerkracht terug te vinden. Daarbij kijken we naar je eigen invloed, de situatie en omgeving waarin je het beste functioneert.

Als persoon ben ik open, betrokken en positief ingesteld. Dit neem ik mee in mijn werk als GZ-psycholoog. Naast aandacht voor de klachten waar je last van hebt, moedig ik je aan te kijken naar je sterke kanten en kwaliteiten. Ik vind het belangrijk om een veilige sfeer te creëren, waarin we samen hiermee aan de slag kunnen gaan.

In behandeling maak ik gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR. Naast het Psychotraumacentrum Haarlem  werk ik nu ruim 3 jaar in de ouderenzorg.

 Lidmaatschappen

  • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen (NVGzP) 

BIG-registratie

GZ-psycholoog: 79924025825

AGB-code

Persoonlijke AGB-code: 94104296