Vacature Psycholoog

Waar hebben we jouw talent voor nodig?

Kom jij Psychotraumacentrum Haarlem versterken? Je behandelt cliënten met traumabehandelingen en werkt hierbij, onder begeleiding van een regiebehandelaar, samen binnen een multidisciplinair team. Daarnaast is er de mogelijkheid om specifieke modules te ontwikkelen en te geven, individueel of in groepen. De werkzaamheden worden verricht binnen de BGGZ en SGGZ.

Wie ben jij?

Je hebt enige jaren werkervaring als basispsycholoog en een sterke affiniteit met het behandelen van angststoornissen en PTSS.

Je hebt ieder geval de Basiscursus van de VgCT afgerond. Daarnaast heb je de basisopleiding EMDR gevolgd bij de Vereniging EMDR Nederland.

Je voelt je thuis in een dynamisch multidisciplinair team en bent open, reflectief en steunend aanwezig. Je hebt lef, vindt je collega’s belangrijk en hebt humor en relativeringsvermogen.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wie zijn wij?

Psychotraumacentrum Haarlem is een groeiende organisatie, gespecialiseerd in de behandeling van mensen die (ernstig) getraumatiseerd zijn. Soms is alleen een traumagerichte behandeling onvoldoende. Voor deze groep mensen bieden wij ook aanvullende modules of behandelingen (bijvoorbeeld individuele en groepsbehandelingen schematherapie).

Inmiddels hebben wij door jarenlange ervaring veel deskundigheid opgebouwd in het behandelen van psychotrauma’s. Wij werken vóór en mét patiënten in een gastvrije, prettige omgeving. Het team is een breed onderlegd met zorg voor elkaar en oog voor ieders kwaliteiten.

Wat bieden wij?

Een inspirerende omgeving waar de nadruk ligt op je verdere professionele ontwikkeling. In overleg met jou stellen we jouw takenpakket samen waarbij het belangrijk is dat je jezelf verder kan ontwikkelen. 

We bieden zowel de mogelijkheid van een ZZP-overeenkomst als een loondienstovereenkomst (minimaal 24 uur). Als je in loondienst komt dan bieden wij:

  • Een marktconform salaris op basis van de CAO-GGZ. De salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Een royaal opleidings- en nascholingsbudget voor verdere ontwikkeling en het bijhouden van registraties;
  • Contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vaste aanstelling;
  • Een eindejaarsuitkering ter waarde van een volledige 13e maand;
  • 8% vakantietoeslag;
  • Pensionopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO-GGZ.

En natuurlijk heeft iedereen, naast de mogelijkheid is om óók vanuit huis te werken, een prettige werkkamer op een prachtige plek in Haarlem.

Wil je meer weten?

Herken jij je in dit profiel en word je enthousiast? Reageer dan op de vacature! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcella Pommée, via 06-12565441 of marcella@psychotraumacentrum-haarlem.nl