Nicky Slobbe

GZ psycholoog BIG

mail
06-46156018

 

 

Op sommige momenten is het niet meer vanzelfsprekend dat je een gevoel van basisveiligheid hebt. Zeker na het meemaken van ingrijpende gebeurtenissen, kan dit zijn aangetast. Om hiermee aan de slag te gaan vergt moed. In mijn behandeling ga ik, samen met jou, aan de slag je klachten te verminderen. Werken vanuit een veilige behandelrelatie, openheid en aansluiting.

Als eerste helpt een concreet plan het overzicht te behouden en resultaat te boeken. Ook helpt dit om zorgvuldige keuzes te maken in de behandelinterventies.
Naast het richten op klachtvermindering, vind ik het belangrijk om goed te snappen hoe jij als mens in elkaar steekt. Zijn er misschien patronen ontstaan waardoor bepaalde klachten in stand blijven? En hoe komen we bij jouw krachtige kanten?

Een goede samenwerking is wat mij betreft essentieel, waarbij ik me 100% zal inzetten om jou te steunen de uitdagingen die komen bij het proces van therapie, aan te gaan.
Gebruikmakend van wetenschappelijk onderbouwde therapievormen (CGT, EMDR, SFT) en met een beetje creativiteit, humor en eigenheid aangevuld, waar mogelijk.

Lidmaatschappen:

  • Vereniging voor gedrags- en cognitieve therapie (supervisor VGCt)
  • Vereniging EMDR Nederland (practitioner)
  • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NvGZp)

BIG-registratie:

GZ-psycholoog: 69920903825

AGB-code

Persoonlijke AGB-code: 94101941

Talen:

  • Nederlands
  • Engels (alleen traumabehandeling)