Marleen Widdershoven

GZ-psycholoog BIG

 

 

 

Ieder mens is uniek.  Wie jij bent wordt bepaald door je karakter, opvoeding en de dingen die je hebt meegemaakt. Zowel  fijne en mooie dingen, als nare dingen kunnen veel invloed hebben op je leven.  Wie jij bent, wat jij hebt meegemaakt en hoe jij hier mee omgaat is heel persoonlijk. In de behandeling zullen we daarom samen onderzoeken hoe jouw klachten zijn ontstaan, hoe ze met elkaar samenhangen en op welke wijze we hier verandering in kunnen aanbrengen. Een persoonlijke benadering en maatwerk vind ik hierin van groot belang. In mijn behandelingen maak ik gebruik van behandelmethoden die bewezen effectief zijn bij trauma, zoals EMDR en cognitieve gedragstherapie.

Sinds 2008 ben ik als GZ-psycholoog  werkzaam binnen de gezondheidzorg . Daarnaast ben ik cognitief gedragstherapeut en EMDR-therapeut.  Tijdens mijn werk heb ik ervaring opgedaan met de behandeling van diverse soorten trauma gerelateerde klachten.

Lidmaatschappen

  • Vereniging EMDR Nederland (practitioner)
  • Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt)
  • Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologen (NVGzP)

BIG-registratie

GZ-psycholoog: 19911211825

AGB-code

Persoonlijke AGB-code: 94010405

Talen

  • Nederlands
  • Engels