Mariska Begovic-Zantvoord

GZ-psycholoog BIG

mail
06-

 

 

 

Als behandelaar ga ik samen met je aan de slag om jouw klachten te verminderen en je aanwezige krachtige kanten te versterken. We besteden aandacht aan patronen waar je in het dagelijks leven hinder van kan hebben. Ik vind dat een veilige open behandelrelatie hierbij van belang is. In de behandeling maak ik gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, Acceptance and Commitment therapie (ACT), oplossingsgerichte therapie en EMDR.

Naast Psychotraumacentrum Haarlem ben ik 3 dagen per week werkzaam als behandelaar en voer ik diagnostiek uit bij mensen met neurologische problemen zoals MS of Parkinson.

Lidmaatschappen

  • Nederlands Instituut van Psychologen

BIG registraties

  • GZ-psycholoog 09912590825

AGB-code

  • Persoonlijke AGB-code: 94101945

Talen:

  • Nederlands
  • Engels (alleen traumabehandeling)