Barry (20), behandeling na een ongeluk

Aan het begin van de behandeling wist ik niet echt wat ik kon verwachten en was ik best gespannen. Vooral de eerste EMDR sessie was mentaal maar ook fysiek best zwaar, maar gelukkig ben ik hierin goed begeleid. Tijdens de behandelingen heb ik gewerkt aan mijn trauma en daar wat dieper over in gegaan, ik heb het ongeval vanuit meerdere perspectieven bekeken en dan heb ik me vooral gefocust op de dingen die het meeste spanning bij me oproepen.
Door nadrukkelijk over het ongeval na te denken en er ook diep op in te gaan vind ik het nu minder moeilijk om er over na te denken en te praten. Sinds de eerste sessie heb ik gemerkt dat mijn mentale en ook mijn fysieke gesteldheid er vooruit op is gegaan, bijvoorbeeld door een wat betere nachtrust. Ik kijk er naar uit om de behandeling zo goed en snel mogelijk af te ronden, en ik zie het met vertrouwen tegemoet.