Passie voor traumabehandeling? 

Wij zoeken een psychiater die met ons mee kan denken!

Psychotraumacentrum Haarlem is op zoek naar een gedreven psychiater (als ZZP’er of op consultbasis) om ons team te versterken en mee te bouwen aan de beste traumazorg.

Wie ben jij?

Je hebt een BIG-registratie als psychiater en hebt een sterk interesse voor mensen met psychotraumaklachten. Je wilt graag, een aantal uur per week, je kennis delen en medicatiecontacten voor patiënten verzorgen. Je voelt je thuis in een dynamisch en multidisciplinair team. Je bent open, reflectief en steunend aanwezig. Je vindt je collega’s belangrijk en hebt humor en relativeringsvermogen

Wie zijn wij?

Psychotraumacentrum Haarlem is een groeiende organisatie, gespecialiseerd in de behandeling van mensen die (ernstig) getraumatiseerd zijn. Soms is alleen een traumagerichte behandeling onvoldoende. Voor deze groep mensen bieden wij ook aanvullende modules of behandelingen (bijvoorbeeld individuele- en groepsbehandelingen schematherapie).

Inmiddels hebben wij door jarenlange ervaring veel deskundigheid opgebouwd. Wij werken vóór en mét cliënten in een gastvrije prettige omgeving. In het multidisciplinaire team ligt de nadruk op vakmanschap, passie én innovatie. De teamleden hebben zorg voor elkaars én ieders kwaliteiten.

Wat bieden wij?

Een inspirerende omgeving waar de nadruk ligt op je verdere professionele ontwikkeling. In samenspraak met jou maken wij een takenpakket dat bij je past: meditatieconsulten, consultatie en eventueel behandelen. We bieden zowel de mogelijkheid van een ZZP-overeenkomst óf om te werken op consultbasis.  Werkzaamheden kunnen zowel online als vanuit onze praktijk in Haarlem plaatsvinden.

Wil je meer weten?

Herken jij je in dit profiel en spreekt Psychotraumacentrum Haarlem je aan? Dan komen we graag met je in gesprek. Je kan hiervoor contact opnemen met Marcella Pommée, via 06-12565441 of per mail.