Passie voor traumabehandeling?

Wij zoeken (BIG) geregistreerde collega (‘s)

 

Ook in 2022 groeit Psychotraumacentrum Haarlem verder. Word jij onze nieuwe collega? Wij behandelen cliënten met psychotrauma-klachten. Inmiddels hebben wij door jarenlange ervaring veel deskundigheid opgebouwd. Wij werken vóór en mét cliënten in een gastvrije, prettige omgeving. In het multidisciplinaire team ligt de nadruk op vakmanschap, passie én innovatie. De teamleden hebben zorg voor elkaar én ieders kwaliteiten.

Wie ben jij?

Je hebt (bijna) een BIG registratie als GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en /of psychotherapeut. Je hebt aantoonbare affiniteit met het diagnosticeren en behandelen van mensen met angststoornissen, PTSS, en eventueel persoonlijkheidsproblematiek.

Je voelt je thuis in een dynamisch, multidisciplinair team. Je bent open, reflectief en steunend aanwezig. Je hebt lef, je vindt je collega’s belangrijk en je hebt humor en relativeringsvermogen.

Je hebt in ieder geval de Basisopleiding EMDR gevolgd bij de Vereniging EMDR Nederland. Je bent bereid om het volledige opleidingstraject tot EMDR-practitioner af te ronden. Naast kennis en ervaring met EMDR heb je bij voorkeur ook ervaring met een andere evidence based traumabehandeling. Bij voorkeur heb je ook de basisopleiding schematherapie afgerond. Heb je dit alles nog niet in huis? Dan kijken wij hoe je je verder kan ontwikkelen.

Wie zijn wij?

Psychotraumacentrum Haarlem is een groeiende organisatie, gespecialiseerd in de behandeling van mensen die (ernstig) getraumatiseerd zijn. Soms is alleen een traumagerichte behandeling onvoldoende. Voor deze groep bieden wij ook aanvullende modules of behandelingen (bijvoorbeeld individuele en groepsbehandelingen schematherapie).

Wat bieden wij?

Een inspirerende omgeving waar de nadruk ligt op je verdere professionele ontwikkeling. In samenspraak met jou maken we een takenpakket dat bij jou past: behandelen, werkbegeleiding/ supervisie geven of het opzetten van innovatieve programma’s.

We bieden zowel de mogelijkheid van een ZZP-overeenkomst als een arbeidsovereenkomst conform de CAO GGZ. Als je in loondienst komt dan bieden wij je goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ:

  • Een eindejaarsuitkering ter waarde van een 13e maand
  • een goed pensioen
  • Een royaal opleidings- en nascholingsbudget voor verdere ontwikkeling en het bijhouden van registraties

En natuurlijk heeft iedereen, naast de mogelijkheid om vanuit huis te werken, een prettige werkkamer op een prachtige plek in Haarlem.

Wil je meer weten?

Herken jij je in dit profiel en word je enthousiast? Kom dan een keer kennismaken. Je kan contact opnemen met Marcella Pommée, via 06-12565441 of marcella@psychotraumacentrum-haarlem.nl.